Schuimmatras

Je wilt een schuimmatras kopen en je bent daarvoor aan het rondkijken? Kijk dan niet verder, want bij Matrasoké ben je aan het juiste adres! Met de 40 jaar ervaring is Matrasoké gespecialiseerd in de verkoop van schuimen en matrassen. Een schuimmatras zal je zeker vinden in het diverse aanbod aan matrassen van Matrasoké. Wij zorgen ervoor dat je uitgerust wakker wordt. Tevens kan een kwalitatief goede standaardhoes worden aangeschaft.  Het voordeel bij Matrasoké is dat je 14 dagen het matras mag proefslapen.  

Schuimmatras dat past bij jouw slaaphouding

Voor een goede nachtrust is het onmiskenbaar dat je slaapt op een goed schuimmatras. Bij Matrasoké kijken we naar jouw slaaphouding en bepalen zo het juiste matras. Vaak krijgt een schuimmatras door de naam en het merk een duurdere prijs. Matrasoké garandeert jou een betaalbare prijs voor perfecte kwaliteit! Voortreffelijk slapen op een matras van kwaliteit hoeft bovendien niet veel te kosten!

Waarom een schuimmatras kopen bij Matrasoké?

  • 14 dagen proefslapen;
  • Geen onverwachte kosten;
  • Binnen 10 werkdagen gratis bij jou thuis geleverd;
  • Schuimmatras van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs;
  • 40 jaar ervaring;
  • Wanneer je niet tevreden bent, krijg je het geld terug.
  • Fabrieksgarantie van 7 jaar;
  • Duurzaamheid, comfort en kwaliteit staan centraal;
  • De matrassen zijn van Nederlands fabricaat.


Koudschuim Matras

Koudschuim matrassen ventileren goed en bieden een goed comfort, geven een goede ondersteuning.

    Traagschuim Matras

Traagschuim (NASA) matrassen bieden een optimaal comfort en optimale ondersteuning en werken drukpunt verlagend.

    
Pocketvering Matras

Een pocketvering matras ondersteund het lichaam optimaal door de verschillende comfortzone's en ventileerd uitstekend.
 
    Topdekmatras

Topdekmatras (oplegmatras of topper) voor 'n heerlijk zacht en aangenaam ligcomfort, met de optimale ondersteuning van je matras.

    
Kinder Matras

Onze kindermatrassen zijn van HR koudschuim en zijn tevens vrij van CFK's, gif en lijmstoffen en zijn ze anti-allergisch.


    


Advies nodig bij het aanschaffen van een schuimmatras?

Wanneer je hulp nodig hebt bij het aanschaffen van een schuimmatras kan je altijd contact opnemen met ons. Wij adviseren je graag. Contact opnemen kan telefonisch via 06 28896464 of door te mailen naar info@matrasoke.nl. Heb je liever dat wij contact opnemen met jou? Vul dan het contactformulier in.

Populaire pagina's:
Matras kopen, Goedkope matrassen, Goedkope matras, Koudschuim matras, Topdekmatras, Traagschuim matras en Pocketvering matras.