Goedkope matras

Je bent aan het rondkijken voor een matras, maar komt er wellicht niet helemaal uit. Kijk dan niet verder, want bij Matrasoké ben je aan het juiste adres. Matrasoké is een online beddenzaak met 40 jaar ervaring in de verkoop van matrassen en schuimen. Bij Matrasoké vind je het meest geschikte goedkope matras, met een kwalitatief goede standaardhoes. Matrasoké heeft een divers aanbod aan matrassen die ervoor zullen zorgen dat je goed uitgerust wakker wordt. Daarnaast mag je bij Matrasoké het matras 14 dagen proefslapen.

Hét goedkope matras dat bij jouw slaaphouding past!

Een goed matras is erg belangrijk voor je nachtrust. Daarom kijken wij naar jouw slaaphouding en het matras dat het beste daarbij past. Vaak krijgt een matras een hogere prijs door de naam en het merk. Wij garanderen een perfecte kwaliteit voor een betaalbare prijs. Uitstekend slapen op een goed matras hoeft tenslotte niet duur te zijn!

Waarom Matrasoké?

  • 40 jaar ervaring
  • Alle matrassen zijn van Nederlands fabricaat
  • Goedkope matrassen van uitstekende kwaliteit
  • 14 dagen proefslapen
  • Goed comfort, kwaliteit en duurzaamheid
  • Geen onverwachte kosten bij het afrekenen
  • Binnen 10 werkdagen gratis bij jou thuis bezorgt
  • 7 jaar fabrieksgarantie
  • Niet tevreden? Dan krijg je het geld terug.


Koudschuim Matras

Koudschuim matrassen ventileren goed en bieden een goed comfort, geven een goede ondersteuning.

    Traagschuim Matras

Traagschuim (NASA) matrassen bieden een optimaal comfort en optimale ondersteuning en werken drukpunt verlagend.

    
Pocketvering Matras

Een pocketvering matras ondersteund het lichaam optimaal door de verschillende comfortzone's en ventileerd uitstekend.
 
    Topdekmatras

Topdekmatras (oplegmatras of topper) voor 'n heerlijk zacht en aangenaam ligcomfort, met de optimale ondersteuning van je matras.

    
Kinder Matras

Onze kindermatrassen zijn van HR koudschuim en zijn tevens vrij van CFK's, gif en lijmstoffen en zijn ze anti-allergisch.


    


Advies nodig?

Heb je advies nodig bij het aanschaffen van een matras? Of heb je een vraag over onze matrassen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@matrasoke.nl of telefonisch via 06 28896464. Tevens kan dit contactformulier worden ingevuld; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Populaire pagina's:
Matras kopen, Goedkope matrassen, Goedkope matras, Koudschuim matras, Topdekmatras, Traagschuim matras en Pocketvering matras.